Обърнете внимание на шаферките

Обърнете внимание на шаферките

Ако правите тематична сватба, то обърнете специално внимание на шаферките си.
Те обикновенно са най-близките ви приятелки, сестра ви или му и въпреки най-доброто си желание внимателно им поднесете новината.
Ако сватбата ви се подчинява на определен цвят, например розово или лилаво никак няма да е добре до вас на снимките да застане момиче с крещящо оранжева рокля.

Пример за добре подбрана цветна гама от шаферите.

Пример за добре подбрана цветна гама от шаферите.

Предварително и поне няколко месеца преди самата сватба подгответе шаферките си за това, че трябва да са със „строго“ определен цвят тоалети.
Гамата на определения цвят също е доста голяма и за да няма изпъкващи и набиващи се на очи личности раздайте на шаферките си по парченце от любимия ви цвят за мостра.

Помолете ги да спазят вашето желание при избор на цвят за рокля или пола.
Много трудно бихте могли да ги облечете в еднакви тоалети, освен ако не сте ги предвидили в бюджета си. Но дори и тогава ще е трудно тъй като не на всяка дама и отива къса или дълга рокля с дълбоко деколте или цепка. Все пак има и малко по-едри дами 😉
Амо шаферките на сватбата ви са с еднакъв или полу еднакъв цвят облекла то снимките и цялата сватба протича много по-леко и забавно по отношение на сватбената фотосесия и всички снимани церемонии с участието на шаферките ви.

Същото с пълна сила важи и за шаферите.

Не е задължително да правите огромни инвестиции и да „обличате“ шаферките и шаферите си. Горната снимка е особенно показателна как с минимален бюджет може да превърнете основния цвят в разкошен аксесоар, който достатъчно добре да се впише и въздейства.

Помнете, малките детайли могат да направят деня ви още по-прекрасен или просто да преобърнат колата.